Husstandsvindmøller Offentlige

Få lidt luft i dit budget

I dag kan kommuner faktisk hente penge ud af den blå luft, og det kan der jo tit være brug for i stramme budgetter. Kommuner kan nemlig præcis som private, melde sig på banen, så man kan producere strøm til lavere pris, end den der betales hos elværkerne. Investeringer i grønne energiløsninger er desuden undtaget fra det kommunale anlægsstop. Dermed er det ekstra attraktivt, at investere langsigtet i husstandsvindmøller til kommunens rådhus, skoler, biblioteker, svømmehaller og andet.

Vi står naturligvis klar med rådgivning og erfaringer fra andre projekter. Vi kan også foretage beregninger på CO2-reducering, ud fra forudsatte scenarier, samt tilbyde en finansieringspakke med investering i komplette og idriftsatte anlæg, så der er positiv likviditet fra starten. Vi tilbyder at stå for rådgivning, projektering, montering, idriftsættelse, service og efterfølgende evaluering, i samarbejde med din kommune.

Vil du vide mere, kan du kontakte os her.

  • Det blæser meget i Danmark, men turbolens ødelækker mange steder vind-energien.
  • Kun ved et besøg, vil flere års erfaring kunne afklare, om der er basis for en mølle.
  • Du vil i løbet af 10 år, kunne spare din investering hjem igen.
    Du har et energibehov på mindst 8.000 kWt om året.
  • Vi leverer møllen direkte fra fabrik.
  • Vores møller er med 6 kW - 25 kW generator.
  • Easywind er storm sikret til ca 70 m/sek. easywind.de.
  • Du kan ved at besøge arealinformation på kort.arealinfo.dk finde din ejendom, og se om der er begrænsninger på matriklen.

3S Energi Renovering  -   Tømrervej 12, Brund   -   7130 Juelsminde   -   CVR. 3469 1584  -   tlf. 3027 2442   -   mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.