Husstandsvindmøller Virksomheder

Giv din konkurrenceevne medvind

Vi kan tilbyde din konkurrenceevne lidt medvind, og et frisk pust til dit miljøregnskab. Alt efter hvor din virksomhed ligger, er det nemlig muligt at opsætte og installere en husstandsvindmølle til virksomheden. Så udover bedre energiregnskaber får virksomhedens domicil samtidig et vartegn, og sender et signal om at I har en grøn profil.

Vi kan hjælpe dig godt på vej til den mest fordelagtige løsning. I forbindelse med finansiering er der flere muligheder, der kan gøre en energirigtig løsning endnu mere attraktiv. Alt efter hvilket erhverv din virksomhed driver, er der forskellige afgifts-fradrag, og i nogle tilfælde vil din virksomhed kunne opnå vilkår, der ligner nettomålerordningen. Det vil sige, at du som virksomhedsejer kan producere strøm til samme pris, som du i dag betaler i ”indkøbspris” hos elværkerne. Vi tilbyder at stå for rådgivning, projektering, montering, idriftsættelse, service og efterfølgende evaluering, i samarbejde med din virksomhed.

Vil du vide mere, kan du kontakte os her.

  • Det blæser meget i Danmark, men turbolens ødelækker mange steder vind-energien.
  • Kun ved et besøg, vil flere års erfaring kunne afklare om der er basis for en mølle
  • Du vil i løbet af 6 - 10 år, kunne spare/ tjene din investering hjem igen.
  • Vi leverer møllen direkte fra fabrik.
  • Vores mølle er med 25 kW generator.
  • Du kan ved at besøge arealinformation på kort.arealinfo.dk finde din ejendom og se om der er begrænsninger på matriklen.

3S Energi Renovering  -   Tømrervej 12, Brund   -   7130 Juelsminde   -   CVR. 3469 1584  -   tlf. 3027 2442   -   mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.